Historie


Hayberries B.V. is een blauwe bessenbedrijf dat is opgericht in 1999 en gevestigd in het Limburgse dorpje Broekhuizen (gemeente Horst aan de Maas). Het bedrijf telt 45 hectare blauwe bessen, die worden geteeld voor de versmarkt en gebruikt voor de verwerking tot producten.

U kunt voor vragen aan Hayberries B.V. direct contact met ons opnemen of bellen naar Wouter Aerts, Manager: +31 (0)6-20 42 10 54. Hayberries B.V. is te bereiken tijdens kantooruren van 08:00 uur tot 17:00 uur. 

 

20180724 team Hayberries seizoen 2018

 

 

 

 default (20)

 

 default (12)

 

In 2000 is in een van de blauwe bessenplantages een theehuis geplaatst genaamd
Blue Berrie Hill.

 

 

 

 

Blue Berrie Hill / eigen website http://www.blueberriehill.nl/


Dit theehuis is een rustpunt voor fietsers, wandelaars, toeristen en overige bezoekers die willen genieten van overheerlijke blauwe bessenproducten zoals o.a. vlaai, ijs, sap en wijn. In het oogstseizoen bestaat tevens de mogelijkheid om zelf blauwe bessen te plukken. Alle producten zijn in het theehuis verkrijgbaar, ook in geschenkverpakkingen! Zie www.blueberriehill.nl

default (6)


Groepen vanaf 15 personen kunnen, op afspraak, gebruik maken van een rondleiding. Tijdens deze rondleiding wordt u ontvangen met een kop koffie met luxe blauwe bessenvlaai, vervolgens krijgt u uitleg over de teelt en percelen.

 

 

Na afloop kunt u nog op ons terras plaatsnemen of in het theehuis blauwe bessenproducten aanschaffen.

  

Meer informatie vindt u op de website http://www.blueberriehill.nl/
Of bel +31 (0)77-463 2161.