HistorieHayberries B.V. is een blauwe bessenbedrijf dat is opgericht in 1999 en gevestigd in het Limburgse dorpje Broekhuizen (gemeente Horst aan de Maas). Het bedrijf telt 45 hectare blauwe bessen, die worden geteeld voor de versmarkt en gebruikt voor de verwerking tot producten.

 

 

U kunt voor vragen aan Hayberries B.V. direct contact met ons opnemen of bellen naar +31 (0)77-463 82 30. HayBerries B.V. is het hele jaar door te bereiken tijdens kantooruren van 08:00 uur tot 17:00 uur. 

 

default (19)

 


In 2000 is in een van de blauwe bessenplantages een orangerie geplaatst, oftewel Blue Berrie Hill.


Blue Berrie Hill


 

Deze orangerie is een rustpunt voor fietsers, wandelaars, toeristen en overige bezoekers die willen genieten van overheerlijke blauwe bessenproducten zoals o.a. vlaai, ijs, sap en wijn. In het oogstseizoen bestaat tevens de mogelijkheid om zelf blauwe bessen te plukken. Alle producten zijn in de orangerie verkrijgbaar, ook in geschenkverpakkingen!

default (6)
Groepen vanaf 15 personen kunnen, op afspraak, gebruik maken van een rondleiding. Tijdens deze rondleiding wordt u ontvangen met een kop koffie met luxe blauwe bessenvlaai, vervolgens krijgt u uitleg over de teelt en percelen, kunt u blauwe bessendrankjes proeven en krijgt u een presentje mee naar huis!

  

 

 

Meer informatie vindt u op de website http://www.blueberriehill.nl/nl/
Of bel +31 (0)77-463 2161.